Tulevaisuusakatemia

Tapio Bergholm: Kiihkeä Koivisto

Dosentti Tapio Bergholm on julkaissut elämäkertatutkimuksen Kiihkeä Koivisto, joka tulkitsee uudella tavalla Koiviston nuoruusvuosia 1923-1959. Bergholm kertoo kirjasta sekä tutkimustyön ongelmista ja onnistumisista. Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Bergholmin kirja.

Maanantaina 7. kesäkuuta 2021 klo 17.30, Salin Säätiö, Nortamonkatu 3, Pori

Avoin kaikille. Tervetuloa!

Noudatamme tilaisuudessa koronarajoituksia.

SDP:n vappujuhla verkossa!

Ei vappua ilman vappujuhlia! Tervetuloa seuraamaan SDP:n vappulähetystä lauantaina 1.5. klo 14.00 alkaen.

Luvassa on puhetta, musiikkia sekä lapsille suunnattua ohjelmaa. Kasaa siis valmiiksi soittolista lempityöväenlauluistasi, hanki tippaleivät ja munkit sekä laita vappusima ajoissa tekeytymään. Tänäkään vuonna työväen vappujuhlassa ei tarvitse palella!

Kevätkokous 2021

Yhdistyksen kevätkokous 29.3 klo 18 Salinilla.
Käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja yhdistyksen sääntöjen muutos mallisäännön mukaiseksi.
Kokoukseen täytyy ilmoittautua 26.3 menn. pirjoamaki@gmail.com tai puh.
0407463144. Osallistua voi etänä tai asiamies voi edustaa yhtä tai useampaa jäsentä.
Kokoustilaan max 6 henkilöä.

1.2.2021 Kuukausikokous

Porin Työväenyhdistyksen kuukausikokous 1.helmikuuta klo 18.00 Salinilla
Valitaan Porin Työväenyhdistykselle varapuheenjohtaja ja uusi hallitus Länsi-Porin Sosialidemkraattien ja Porin Ty:n yhdistymissopimuksen mukaisesti.

Maskipakko! Muista turvavälit!

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Kuukausikokouksen jälkeen on uuden hallituksen järjestäytymiskokous.

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2021 JA HYVÄÄ KUNNALLISVAALIVUOTTA 2021

Sosialidemokraatit rakentavat oikeudenmukaista Poria ja suomalaista yhteiskuntaa yhdessä muitten puolueosastojen ja puolueen jäsenten kanssa vapauden, tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja  yhteisvastuun perustalle rakentaen. Tämä tapahtuu laaja-alaisesti monissa arkielämän yhteyksissä. Yksin voi pyytää, mutta joukolla voimme vaatia. Politiikka on yhteisten asioden hoitamista ja päätökset tehdään aina ajassa. Tässä työssä itse kukin, sinäkin voit olla mukana. Tervetuloa toimintaan mukaan Länsi-Porin sosialidemokraatiat ja Porin Kunta-alan demarit

Rauno Vesivalo

Porin Työväenyhdistyksen puheenjohtaja

PORIN TYÖVÄENYHDISTYS VAHVISTUU

Länsi-Porin  Sosialidemokraatit ry on liittynyt Porin Työväenyhdistykseen.

9.1.2021 VUODENVAIHTEEN JUHLA PERUUTETTU

VUODENVAIHTEEN JUHLA 9.1.2021 ON PERUUTETTU.